Nieuws

Skydive Hilversum en Corona-maatregelen

Skydive Hilversum open in aangepaste vorm!

Op maandag 1 en 2 juni heeft Skydive Hilversum voor het eerst sinds de Corona lockdown weer gesprongen. Dit was i.v.m. de maatregelen met 1 springer in de kist. Deze proef is zeer succesvol verlopen, het was voor iedereen een verademing om weer te kunnen springen. We hebben in twee dagen tijd 26 sticks gedaan.

Na deze succesvolle testdagen hebben we besloten dat we meer van dit soort dagen kunnen en willen organiseren. Om hieraan mee te mogen doen moet je minimaal een B-brevet hebben. Als je een A-brevet hebt beoordeeld de IvD of je omhoog mag.

De sprongprijzen voor leden zijn € 60 voor 3500ft en € 80 voor 6000ft. Ben je geen lid dan zijn deze prijzen € 80 en € 100. Een goede reden om toch (weer) lid te worden. Een aardig bedrag, dat weten we, maar voor dit geld krijg je wel een plaats met extra beenruimte in het vliegtuig. Ideaal voor de langere springer.

Het liefst organiseren we deze dagen op een doordeweekse dag omdat we dan op het vliegveld kunnen springen. Bij voldoende belangstelling is een weekeind dag bespreekbaar.

Stuur een mail naar cursus@pcmn.nl als je belangstelling hebt of als je vragen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *